dinsdag 31 mei 2011

GTST Spoilers

Maandag 6/6Lorena weet een vervelende situatie tussen Maxime en Frederik handig uit te buiten. Ludo besluit de strijd om het veilinghuis aan te gaan. Wiet liegt over wat ze voor Noud voelt. Janine wil alles doen om de ruzie met Nina bij te leggen.
Dinsdag 7/6Sjors is bang dat Wiet doordraait als zij uitlegt wat haar bezighoudt. Rikki gelooft niet dat Charlie's bedoelingen oprecht zijn. Nina en Noud vragen getuigen. Lucas ontdekt dat Nina het toch moeilijk vindt als Janine niet bij het huwelijk zou zijn.
Woensdag 8/6Rik laat zich niet weerhouden en maakt ruzie bij Anton thuis. Lucas krijgt verontrustend nieuws en probeert Edwin op te vrolijken. Tineke vindt dat Laura overdreven bezorgd is om Jef. Bianca wordt tot het uiterste gedreven door een actie van Anton.
Donderdag 9/6Lorena kan het verleden niet loslaten en vraagt Charlie om hulp bij een inbraak. Janine haalt Noud over om haar te helpen met het probleem Nina. Bianca weet op emotionele wijze Anton in te laten zien dat hij zijn plannen moet bijstellen.
Vrijdag 10/6Nina krijgt een huwelijksdilemma op haar bord en betrekt Noud daar in. Sjoerd vindt het gĂȘnant om bij zijn vader om de pil te vragen, Rikki niet. Lorena ontdekt iets over Frederik,maar Maxime ziet geen mogelijkheid om dit tegen hem te gebruiken. Noud maakt een fout.

Maandag 13/6
Wiet wordt betrapt bij stiekeme activiteiten. Lucas en Danny waarschuwen Noud voor gedonder met Nina. Noud denkt dat het allemaal wel los zal lopen. Dus niet. Maximes wraakplan komt op losse schroeven te staan door Ludo.

Dinsdag 14/6
Janine probeert zich met het huwelijk van Nina te bemoeien. Noud laat Wiet weten wat zijn gevoelens voor haar zijn. Anton neemt het voor Sjoerd op als hij hoort dat Rik hem niet goed genoeg vindt voor Rikki.

Woensdag 15/6
Anton krijgt antwoord op zijn sollicitatie. Janine is bang dat Maxime met het huwelijksfeest van Nina aan de haal gaat. Lorena wordt betrapt door Jack, kan zij zich eruit kletsen? Bianca zoekt een nieuw huis.

Donderdag 16/6
Ludo doet een onaangename ontdekking. Rik vindt het onzin dat Rikki een dieet volgt. Charlie heeft een verrassing voor Rik, maar die valt in het water. Sjors en Bing worstelen met hun verleden.

Vrijdag 17/6
Charlie maakt zich grote zorgen om Rikki’s dieet. Bianca is het oneens met het typisch mannelijke gedrag van haar man en zoon. Wiet laat Sjors geloven dat alles goed met haar gaat, maar intussen lijkt ze te ontsporen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten