dinsdag 17 mei 2011

Goede tijden Slechte tijden spoilers


Er gaat weer een hoop gebeuren de komende weeken in GTST. Zo lijkt Jef van de aardbodem verdwenen te zijn, hoort Jack dingen over wraakplannen en lijd Janine onder het gebroken contact met Nina. lees snel verder want in Meerdijk staat weer een hoop te gebeuren!

Maandag 23/5
Maxime ergert zich aan Ludo's arrogantie en ziet niet dat het verleden hem diep raakt. Noud is geschokt als hij Nina tekeer hoort gaan tegen Wiet. Lorena laat zich van haar meest optimistische kant zien als het flink tegenzit. Maar houdt ze dit vol?

Dinsdag 24/5
Jack hoort van wraakplannen en probeert die te beteugelen. Charlie verlangt naar een stabiele relatie en wordt door Bianca op een idee gebracht. Rik en Bing verwensen Jef (die maar niets van zich laat horen) als er acuut een kok nodig is in de Koning. Een bekend gezicht zorgt voor de oplossing.

Woensdag 25/5
Bing wil dat Jack uitzoekt waar Jef is. Rik kan Charlie er niet van overtuigen dat haar plan zinloos is en moet er dus aan mee doen. Rikki heeft het even moeilijk met Sjoerd.

Donderdag 26/5
Tussen Ludo en Maxime speelt zich een voorzichtige toenadering plaats. Om dit te vieren, nodigt ze zichzelf uit bij Frederik. Daar gaat het mis. In het vakantiehuisje gaan de jongeren glaasje draaien. Alles is leuk en lachen, totdat zich een bekende meldt.

Vrijdag 27/5
Maxime voelt zich misselijk, misbruikt en alleen. Ze krijgt de schrik van haar leven als Frederik plotseling in de kamer staat. Lorena heeft iets te bewijzen en zoekt uit hoe een DNA-test werkt. Wiet wil nog eens glaasje draaien en vraagt hulp aan Sjoerd. De uitkomst is verbijsterend.

Maandag 30/5
Rik loopt een verleidelijke vrouw tegen het lijf. Lorena wil met een DNA-test bewijzen dat Frederik haar vader is. Maxime doet een schokkende ontdekking en zoekt een partner in crime. Lucas denkt dat Wiet doordraait.

Dinsdag 31/5
Charlie wil Rik terug maar Tineke weet dat Rik een andere vrouw mee naar huis heeft genomen. Ludo wil een veilinghuis komen, vooral als hij hoort wie de grootste concurrent is. Rosa raakt overstuur van Frederik.

Woensdag 1/6
Laura doet een ontdekking over ‘Tineke’. Charlie wil weten of Rik haar kan vergeven. Sjors maakt een ongelukkige smak op een gênant moment. Anton trekt het niet meer dat er patiënten uit zijn praktijk weglopen.

Donderdag 2/6
Anton heeft een ingrijpende mededeling voor het hele gezin. Rikki is verbijsterd als ze hoort wat Charlie en Rik haar te vertellen hebben. Nina is op van de zenuwen vanwege de perspresentatie van de nieuwe webwinkel.

Vrijdag 3/6
Lorena belaagt Frederik en doet hem pijn. Janine is verdrietig als ze uit de krant moet vernemen dat Nina haar nieuwe website lanceert. Wiet bekent iets aan Jack. Frederik komt bij Ludo met een interessant voorstel.
Bron: GTST-Courant

Geen opmerkingen:

Een reactie posten