maandag 2 mei 2011

Exclusief: 'nieuw romantisch huwelijk in aantocht'

28 april jongstleden melde de GTST Fansite Goedetijden-weblog dat er binnenkort weer een nieuw huwelijk in GTST te zien is. Op 27 april zijn daarvoor opnames gemaakt. En wel op een hele romantische locatie, namelijk het strand.

Wie binnenkort in het huwelijksbootje stappen, wilde de 'insider', die zelf bij de buitenopnames aanwezig was, niet tegen ons zeggen om het nog even geheim te houden. Ook andere figuranten houden hun lippen stijf op elkaar, evenals de GTST-acteurs die gisteren aanwezig waren. Uit tweets van GTST-acteurs blijkt dat onder meer Marly van der Velden (Nina), Ferry Doedens (Lucas), Raynor Arkenbout (Edwin) en Lieke van Lexmond (Charlie) daarbij aanwezig waren. Op welk strand de opnames plaatsvonden, is niet bekend, maar naar verluidt gaat het om de badplaats IJmuiden.

De GTST-acteurs en de officiele GTST-redactie twitterden ook over de buitenopname van gisteren, maar gaven niet veel details prijs. 'We hebben het met zijn allen echt ijskoud! Brr... It's a wrap, en het zand zit me echt overal! In m'n oren en schoenen', zo twitterde Ferry Doedens. Marly van der Velden schreef: 'Klaar met BO! Was super gaaf en koud! Nu lekker naar huis. Top dag.' En de GTST-redactie meldde: 'De buitenopnames in de frisse wind zitten er weer op. De kruiken en warmtedekentjes zijn weer ingepakt en we zijn op weg naar huis.'

De gisteren opgenomen scenes van het huwelijk worden ergens in juni uitgezonden. Nu rest de vraag nog: wie gaan met elkaar trouwen?


Bron: GoedeTijden-weblog.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten