woensdag 4 mei 2011

Goede Tijden Slechte Tijden Spoilers

Maandag 16/5Charlie raakt in paniek na een eis van Danny. Rikki heeft een verrassend (en stout) plan voor Sjoerd. Edwin vindt dat Lucas anders tegen Anton moet doen en verbindt daar consequenties aan.

Dinsdag 17/5
Danny vindt het moeilijk dat Bing en Sjors weer samen zijn. Charlie wil verhuizen. Jack zet Rosa onder druk en krijgt te horen wie Lorena’s vader is. Dit stelt hem voor een lastige keuze. Maxime hoort Frederik uit.

Woensdag 18/5
Anton ziet het verdriet van zijn zoon en wil daar wat aan doen. Bing doet Sjors een sympathiek voorstel omtrent Lana. Lorena en Rosa komen recht tegenover elkaar te staan. Frederik maakt (weer) iemand ongelukkig.

Donderdag 19/5
Danny doet een toenaderingspoging tot Rik. Bianca is blij met Anton als hij voor het geluk van zijn gezin vecht. Wiet heeft enthousiaste plannen voor het groepsuitje, maar die vallen verkeerd bij Nina.

Vrijdag 20/5
De jongeren arriveren op hun vakantieadres. Rikki draait verliefd om Sjoerd heen. Wiet voelt zich niet op haar gemak. Rond het kampvuur worden horrorverhalen verteld. Maxime gelooft niet wat ze over haar vader hoort.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten