donderdag 17 maart 2011

Van "prinses" tot vuilnisvrouw!

Gisteren was in de Noord-Brabantse stad Oss een poging zwerfafval inzamelen om een nieuw wereldrecord te halen in het Guinness Book of Records. GTST-actrice Marly van der Velden was daarbij aanwezig en hielp samen met de bewoners en bekenden mee. In totaal werd voor 8740 kilo vuil ingezameld.


Of dat genoeg is voor een nieuw wereldrecord, is nog niet bekend. Het Guinness Book of Records gaat onderzoeken of het ook daadwerkelijk een record is, meldt Omroep Brabant.

Marly sprak afgelopen zaterdag in het jeugdprogramma Zapplive op Nederland 3 al uitvoerig over haar medewerking aan de poging een nieuw wereldrecord zwerfafval opruimen neer te zetten. Ze zei dat ze het belangrijk vindt dat men afval opruimt en gooit zelf nooit iets op straat. 'Nee, nooit. Alleen een appel, want dat verteert', meent de actrice.

De soapster kwam ook nog met een bijzonder weetje over haar bijnaam. Want hoewel Nina in GTST vaak 'prinses' wordt genoemd, heeft Marly achter de schermen bij GTST de bijnaam 'Smarly' gekregen en noemt iedereen haar daar ook naar. 'Aan die bijnaam ben ik gekomen door mijn visagiste. Zij vond dat ik altijd aan het lachen was en kwam van smiley op Smarley. Iedereen nam dat over en dat is dus nu mijn bijnaam', aldus Van der Velden. Goedetijden.web-log.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten