maandag 21 maart 2011

Discusie: uitzending maandag 21 maart 2011

 Bianca moet ingrijpen als Anton door het lint gaat. Ludo is ongerust over de plannen van Maxime, maar verzwijgt dit. Maxime liegt tegen Nina. Noud richt zich op Wiet en ontdekt iets over zichzelf. Janine beschuldigt Anton. Lucas is er niet best aan toe.

2 opmerkingen:

  1. Super geacteerd van de familie Bouwhuis.
    Vooral Sjoerd vind ik steeds beter. Ik hoop zo dat Edwin en Lucas gewoon bij elkaar blijven en dat ze laten zien dat ze sterker zijn.
    Anton moet zichzelf maar snel aangeven dan laat de serie zien dat het echt niet kan wat hij gedaan heeft.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Echt een geweldige aflevering gisteren!! Top acteerprestaties en voornamelijk de scenes tussen Anton en Sjoerd en de laatste scene tussen Biance en Anton waren echt perfect geacteerd (naar mijn mening).
    Edwin vind ik ook steeds beter acteren en steeds overtuigender en Lucas wordt goed geacteerd maar heeft soms teksten van de schrijvers waarvan ik niet altijd de logica snap.. Het lijkt namelijk nu alsof hij het helemaal niet erg vind dat hij in elkaar is geslagen (en ja ik snap dat hij iedereen om zich heen gerust probeert te krijgen) maar dat zinnetje van: "Ik vind het wel leuk alle aandacht" hadden ze beter in een latere scene kunnen doen:P
    Sorry voor mijn geratel over zoiets kleins haha:P Maar ik vind dat GTST met de verhaallijnen rondom de familie Bouwhuis en Sanders echt super bezig zijn! Charlie en Rik worden beetje irritant en Jack en Lorena ook.. maargoed(A)

    BeantwoordenVerwijderen